Despre noi

TABLA MAGNETICA VISUAL

Tabla magnetica VISUAL impreuna cu magazinul online www.tablamagnetica.ro este proprietatea exclusiva a companiei S.C. C&C OFFICE DISTRIBUTION S.R.L.

S.C. C&C OFFICE DISTRIBUTION S.R.L. are ca obiect principal de activitate vanzarea de produse de birotica si papetarie, produse de IT&C si consumabile, rechizite scolare, produse administrative si protocol.

S.C. C&C OFFICE DISTRIBUTION S.R.L este unic importator si distribuitor al brandului VISUAL.

Compania noastra se adreseaza atat revanzatorilor cat si clientilor finali (persoane fizice sau jurdice), serviciile oferite fiind aceleasi.

Magazinul online www.tablamagnetica.ro comercializeaza table magnetice VISUAL, table scolare, table magnetice combi, flicharturi si accesoriile aferente acestora.

Oferta noastra de produse include brandul propriu VISUAL dar si branduri cunoscute precum OPTIMA, SMIT, sau SMART

Oferim o gama larga de table magnetice ieftine si de calitate superioara. O recomandare din partea firmei noastre este tabla magnetica alba VISUAL prin care oferim garantie 10 ani.

Comercializam aproape orice tip de tabla magnetica, panouri de pluta si accesorii pentru aceste sisteme de prezentare.

Tabla magnetica VISUAL se comercializeaza cu urmatoarele dimensiuni:
45x60cm60x90cm90x120cm100x150cm, 120x200cm, 120x180cm,120x240cm 120x300cm

Avem in permanenta pe stoc table magnetice albe in orice dimensiune asa ca nu ezitati sa ne contactati. Printre cele mai vandute table magnetice se numara: Tabla magnetica Visual 120×240, Tabla magnetica Visual 120×180, Tabla magnetica Visual 90×120

Toate produsele noastre sunt noi si verificate inainte de fi puse in vanzare, fiind livrate cu accesoriile specificate în oferta si descrierea fiecarui produs.
Livrarea produselor se face prin compania de curierat rapid NEMO Express cu plata ramburs, Transfer Bancar sau Ordin de plata.

Toate coletele care sunt trimise în alte orase sunt foarte bine ambalate.

Pentru intrebari legate de orice produs din gama table magnetice VISUAL sau ori care alt produs de birotica si papetarie, va invitam sa ne contactati telefonic sau prin email si impreuna vom gasi solutia cea mai buna pentru dumneavoastra.

Tabla Magnetica Visual - Logo