Google lanseaza noua tabla interactiva JAMBOARD!

Google a lansat noua tabla interactiva numita „Google Jamboard”, cu un ecran tactil masiv și un serviciu Cloud, ce ajuta utilizatorii sa isi sustina afacerile mult mai usor.

Jamboard functioneaza ca o tabla digitala, permitand utilizatorilor sa isi scrie idelie, sau sa ataseze notesi digitali. In plus aduce continut web intr-un singur spatiu de lucru in mod constant actualizat in permanenta.

Tabla Interactiva - Google Jamboard

Oamenii pot folosi Jamboard pentru a colabora atat pe ecranul de 55-inch al acesteia, sau folosind telefoane smart sau tablete cu aplicatii pentru iOS si Android.
Jamboard este disponibil in versiune beta pentru pentru companiile care deja au investit în utilizarea G Suite si sunt dispusi sa investeasca zeci de mii de dolari
pentru utilizarea dispozitivelor la locurile lor de munca.

Jamboard pare a fi o optiune interesanta. Hardware-ul este conceput dibaci şi functionalitatea Google are deja o imbunatatire majora.
Compania nu dezvaluie pretul final pentru aparat inca, dar se aşteapta ca sa hardware-ul sa coste mai putin de 6.000 $ la lansare.

Pentru modernizarea unei corporatii sau institutii cu aceste noi table interactive investitia va costa probabil cateva zeci de mii de dolari, daca nu mai mult.
Pentru acest pret, companiile pot obține un pachet de hardware destul de robust.

Jamboard are un ecran 4K, si vine cu o pereche de styluri de inalta precizie pentru schitare si scris, impreună cu o gumă de sters digitala

Utilizatorii pot, de asemenea, atinge ecranul cu degetele lor si sa manipuleze elemente cu gesturi multi-touch.

Jamboard sprijina, de asemenea, tehnologia care va transforma scrisul de mana desenat pe ecran in text, si de a converti forme schitate in cele digitale.

Toate datele sunt salvate in contul Google Drive.

Aparatul Jamboard poate sprijini experienta Hangouts complet folosind camera integrata, difuzoare și microfon.
Asta inseamna ca utilizatorii ar putea interactiona cu un apel cu pana la 50 de participanti in acelasi timp si transformă dispozitivul intr-un hub de colaborare care ar putea fi de mare folos.

Utilizatorii vor avea de asemenea, posibilitatea de a interactiona cu tabla interactiva Jamboard utilizand aplicatiile de tableta pe care Google le-a dezvoltat pentru Android si iOS. In acest fel, persoanele care nu au un control al mega-ecranului pot contribui in continuare pe deplin la conversatie indiferent daca acestea sunt in camera de lucru sau la distanta.

Oamenii pot adauga, de asemenea continut utilizând aplicatia de telefon Jamboard pentru iPhone si Android.
Pentru acei oameni care doresc doar sa vada ce se intampla, ei vor fi în masura sa tune se connecteze prin Chrome de pe PC sau MAC.

In multe feluri, Jamboard se simte ca un produs Google chintesența – proiectat cu caracteristici care sunt futuriste si forjate in creuzetul nevoilor riguroase proprii ale companiei. Dar, la fel ca alte oferte ale companiei in acest sens, exista incă o întrebare deschisă despre dacă clientii sai sunt interesati sau pregatiti pentru viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.